Μάκης Φόρτες: “Τα περί συνεργασίας μου με τον κ. Παρίση είναι ευγενείς πόθοι”

Δήλωση Μάκη Φόρτε για …αθλίων αθλιότητες!

Σχετικά με ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα τα οποία εκπορεύονται από αργυρώνητους κονδυλοφόρους και αναπαράγουν αδέσποτες φήμες εμφανίζοντας με να στέλνω «τελεσίγραφα» εκλογικής συνεργασίας στην απερχόμενη δημοτική αρχή, απαντώ τα εξής:
Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου και φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί ούτε μία στο εκατομμύριο, τέτοιου είδους εκτρωματική συνεργασία, αφού μιλάμε για ένα κατά γενική πεποίθηση αναποτελεσματικό και καθ’ολοκληρία ανεπαρκές δημοτικό σύστημα, που ως κορύφωση έχει τη χαοτική κατάσταση στην διαχείριση των προβλημάτων από τους σεισμούς.
Τα περί συνεργασίας μου με τον κ. Παρίση ήταν και είναι ευγενείς πόθοι όσων διακινούν τα παραπάνω.
Η δε εμπλοκή της οικογένειας, των παιδιών και των εγγονιών μου, έστω και με άνανδρα έμμεσο τρόπο, είναι χαρακτηριστικό …. αθλίων αθλιότητες!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις