Καταγγελία από την Κοινοπραξία Τουριστικών Λεωφορείων Κεφαλονιάς

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ κ.ΚΟΥΡΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ

Τα έδωσε όλα ο κύριος Κουρής χωρίς να υπολογίσει τίποτα. Αναφερόμαστε στα μαθητικά δρομολόγια σε κατευθείαν αναθέσεις στο ΚΤΕΛ, χωρίς να υπολογίσει διαγωνισμούς ,χωρίς να υπολογίσει τίποτα.

Η Ζάκυνθος κύριε Κουρή ανήκει σε άλλη Περιφέρεια;γιατί δυο μέτρα και δυο σταθμά; Και δεν φτάνει αυτό στην συγκιρία των σεισμών μισθώνεται και 10 λεωφορεία του ΚΤΕΛ στο Ληξούρι με απευθείας ανάθεση.

Για σας κύριε Κουρή δεν ισχύει ίση μεταχείριση για όλους; Μπορούσατε να πάρετε 1 λεωφορείο από τον κάθε επαγγελματια. Και δεν φτάνουν όλα αυτά βγήκαν άλλα 9 δρομολόγια τα οποία φωτογραφίζονται προς το ΚΤΕΛμε αλλαγές ωραρίων των σχολείων από τις 14:00 που είχαν οριστεί για τις 15:00 για να προλαβαίνει το ΚΤΕΛ να τα εκτελέσει.

Εγινε διαγωνισμός έδωσε προσφορά η κοινοπραξια τουριστικών λεωφορείων Κεφαλονιάς σε συνεργασία με τα άλλα τουριστικά λεωφορεία Κεφαλονιάς και ενώ ήταν να ανοιχτούν οι προσφορές στις 10:00 π.μ δεν δέχτηκαν την προσφορά και μας απάντησαν ότι δώθηκαν τα δρομολόγια στο ΚΤΕΛ με κάρτες,τότε γιατίόλο αυτό το σικέ παιχνίδι;παίζεται μαζί μας κύριε Κουρή; Μήπως πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας;

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ κύριε Κουρή ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΡΗ.

ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις