Ζητείται γραφείο προς ενοικίαση από την ΥΑΣ

Η Υπηρεσία Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων κατόπιν των σεισμών που έπληξαν το Νομό Κεφαλληνίας στις 26.1.2014 και 3.2.2014 χρειάζεται προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων την άμεση ενοικίαση γραφείο 80 με 90 τ.μ.. στην περιοχή του Αργοστολίου σε απόσταση μέχρι και 500 μέτρα από το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν προσφορά, στην οποία να αναγράφονται τα εν λόγω χαρακτηριστικά – απόσταση / Διεύθυνση, τετραγωνικά μέτρα – η οποία να είναι ενυπόγραφη με τηλέφωνο επικοινωνίας στο 26710.28078 ή να την καταθέσουν στη γραμματεία της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Κεφαλληνίας έως αύριο 19.2.2014 και ώρα 14:00.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις