Άμεση προτεραιότητα η αξιοποίηση της περιουσίας του Νοσοκομείου

Μία από τις άμεσες προτεραιότητες του νέου Διοικητή του Γ.Ν. Κεφαλονιάς κ. Παν. Ζαφειρόπουλου αποτελεί η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Νοσοκομείου.

Για τον σκοπό αυτό μαζί με την επιτροπή -που έχει ήδη ορίσει για τον παραπάνω σκοπό μόλις ανέλαβε την Διοίκηση- αποτελούμενη από τον κ. Σ. Σακαλή Δ/ντή ΕΠΑ.Σ, εκπρόσωπο των εργαζομένων (πλήν γιατρών) στο Δ. Συμβούλιο,την κ. Γ. Ζιώγκου, Διοικητική Δ/ντρια και τον κ.Γ. Πυλαρινό, Προιστάμενο Βιοιατρικής Υπηρεσίας, επισκέφτηκαν σήμερα όλους τους χώρους εντός του Αργοστολίου προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά, για την κατάσταση και να δοθούν άμεσα οι κατευθυντήριες γραμμές ώστε άμεσα να προχωρήσουν οι σχετικές εργασίες.

Κατά την επίσκεψη στο ΚΑΠΗ που φιλοξενείται στο χώρο αλλά και στο χώρο της παλιάς ΝΕΛΕ ο κ. Ζαφειρόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους υπεύθυνους αλλά και με εργαζομένους στο χώρο. Η θετική διαβεβαίωση του Διοικητή για την συνέχεια της φιλοξενίας ειπώθηκε κατ επανάληψη.

O O O

nsosk4 nosko
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις