Λειτουργία καρδιογράφου στο Κοινοτικό Ιατρείο Βλαχάτων

Αγαπητοί συγχωριανοί,
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσω ότι από τις 15-02-2014 έχει τεθεί σε λειτουργία Καρδιογράφος στο Κοινοτικό Ιατρείο Βλαχάτων. Η ανταπόκριση των κατοίκων στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την αγορά της συσκευής ήταν άμεση και καθολική.
Είναι, λοιπόν, ευκαιρία τώρα να προγραμματίσει ο καθένας μια επίσκεψη στο Ιατρείο για τον έλεγχο της υγείας του.
Επίσης, σας ενημερώνω ότι εντός ολίγων ημερών το ιατρείο της κοινότητας θα αποκτήσει Doppler Υπερήχου για αγγειολογικές εξετάσεις. Η ανωτέρω συσκευή αποτελεί ευγενική προσφορά του Πολιτιστικού μας Συλλόγου Σιμωτάτων «Ο Κόκκινος Βράχος», που διέθεσε το απαιτούμενο ποσό για την αγορά της από το ταμείο του Συλλόγου. Ως Πρόεδρος της κοινότητας θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Κόκκινος Βράχος» κ. Ευάγγελο Θωμάτο, καθώς και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η προσπάθεια για τον εξοπλισμό του Κοινοτικού Ιατρείου όμως δεν σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί και στο μέλλον ώστε να έχουμε καλύτερες υπηρεσίες υγείας επί τόπου, αποφεύγοντας πρόσθετα έξοδα και ταλαιπωρία. Για τις επόμενες ενέργειές μας θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΧΑΤΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις