Καλούμε τους δημότες να είναι επιφυλακτικοί σε κακόβουλα δημοσιεύματα

Καλούμε τους δημότες να είναι επιφυλακτικοί σε κακόβουλα δημοσιεύματα…
Κάποιοι «παραδημοσιογράφοι» συνεχίζουν τις ψευδείς διαδόσεις…

Πραγματικά είναι απώλεια, σημαντικότατου αυτή την περίοδο, χρόνου να ασχολούμαστε με διάψευση κακόπιστων δημοσιευμάτων. Οφείλουμε όμως να καλέσουμε τους δημότες να είναι επιφυλακτικοί σε όσες υποτιθέμενες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς ορισμένοι «παραδημοσιογράφοι» δεν διστάζουν ακόμα κι αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές να συνεχίζουν την τακτική των εν ψυχρώ συκοφαντιών και των ψευδών διαδόσεων.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα… «περί χιλίων επιταγών από Δήμους της Αττικής στο Δήμο Κεφαλονιάς» είναι μυθεύματα , ότι τα … «περί δεξιώσεως στο πλοίο που ήλθε για να παραλάβει τους σεισμοπαθείς» είναι αστειότητες, ότι… «τα τριάντα χορτοκοπτικά και αλυσοπρίονα» είναι μόνο δύο χορτοκοπτικά και δύο αλυσοπρίονα και εστάλησαν από το Κράτος κι όχι από κάποιο Δήμο ενώ φυσικά όσα παπλώματα επροσφέρθησαν όλοι ξέρουν ότι ήδη διανέμονται στους σεισμοπαθείς στο χώρο του Μουσείου στο Ληξούρι υπό την μέριμνα του Προέδρου του ΟΚΑΠ Διονυσίου Κοκκόση όπως και ότι βεβαίως όλες οι προσφορές είναι καταγεγραμμένες με τον πλέον επίσημο τρόπο και θα διανεμηθούν με προγραμματισμό και με την σύννομη διαδικασία.
Ειλικρινά το τελευταίο που θέλουμε αυτή την περίοδο είναι να καταφύγουμε στην δικαστική προστασία πλην όμως να γνωρίζουν οι «παραδημοσιογράφοι» ότι η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα δεν σημαίνει αδυναμία.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις