Ενημέρωση για τον οδηγό αναγνώρισης καρχαριών

Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Κεφαλληνίας σας ενημερώνει ότι οι καρχαρίες είναι ιχθύες που γίνονται αντικείμενο εντατικής αλιείας ή συλλαμβάνονται ως παραλίευμα και προστατεύονται από Διεθνείς Συμβάσεις.

Για την καλύτερη υλοποίηση της αναγνώρισης και καταγραφής των συλλαμβανομένων καρχαριών, η Δ/νση Αλιευτικών Εφαρμογών και ΕΑΠ του ΥπΑΑΤ, συνέταξε συνοπτικό οδηγό με τους περιορισμούς στους οποίους εμπίπτουν και τις υποχρεώσεις των εμπλεκομένων.
Ο οδηγός περιλαμβάνει τα πλέον συναντώμενα είδη των καρχαριών που αλιεύονται στη Μεσόγειο Θάλασσα, την βιομετρία και κριτήρια αναγνώρισής τους και σύντομα θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr στη διαδρομή Αγρότης-Επιχειρηματίας/Αλιεία/Έντυπα-Δημοσιεύσεις.

 Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις