Γλέντι, χορός και πολλά σουβλάκια στα Βλαχάτα

Χωρίς να το έχουμε καταλάβει διανύουμε ήδη την τρίτη εβδομάδα του Καρναβαλιού και ενώ θα έπρεπε να έχουμε μπει στο κλίμα γενικότερα, το μυαλό μας είναι αλλού όπως είναι φυσικό.

Στα Βλαχάτα όμως δεν το βάζουν κάτω έτσι και χθες, όπως και την προηγούμενη Κυριακή ξεσάλωσαν με την ψυχή τους, ντύθηκαν, μασκαρεύτηκαν και χόρεψαν μέχρι αργά το βράδυ, στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Αίνος”. Επειδή όμως όπως λένε νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, ο Σύλλογος φρόντισε να παρέχει τα πιο νόστιμα και γευστικά σουβλάκια στους καλεσμένους του, που δεν σταμάτησαν να χορεύουν. Στην καλή διάθεση βοήθησε και ο καλός καιρός και το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει η μέρα αρκετά και έτσι ο κόσμος βρίσκει ευκαιρία και ξεπορτίζει. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, Χαράλαμπο Μινέτο και στα μέλη του Συλλόγου για την πολύ ωραία εκδήλωση.

Ίσως θα έπρεπε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Αγγελος Κωνσταντάκης να κάνει κάτι παρόμοιο εδώ έτσι ώστε να βοηθήσει και τον κόσμο να βγει από τα σπίτια του αυτή τη φορά όμως για καλό σκοπό, για να διασκεδάσει και να ξεχάσει το φόβο και την ανησυχία που του δημιουργούν οι μετασεισμοί. Θα μου πείτε υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά πράγματα που πρέπει να ασχοληθεί η Δημοτική Αρχή και όχι τα καρναβάλια, αλλά και αυτό θα ήταν μία κίνηση εκτόνωσης θα λέγαμε όσων μας απασχολούν αυτή την περίοδο.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας σιγά σιγά και να προχωρήσουμε, γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι, η ζωή προχωράει μπροστά, δεν κοιτάει πίσω.

Φωτογραφίες Χάρης Καραβαγγέλης

maskara maskara2 maskara3 maskara4 maskara5 maskara6 maskara7 maskara9 maskara10
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις