Χριστόφορος Χουρμούζης: “Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση “αυτοκτονίας” του 46χρονου”

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΄΄ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ” ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 46χρονου ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ.

Όπως μας καταγγέλλει η οικογένεια, οι συνθήκες κράτησής του ήταν άθλιες και το σημαντικότερο ότι ο αδικοχαμένος ήταν άρρωστος!!
Μετά την “περίεργη” σύλληψή του από άνδρες της Ασφάλειας Αργοστολίου αυτού και μελών της οικογένειάς του για χρήση ουσιών, αποδείχθηκε ότι ήταν ο ίδιος “χρήστης” αλλά το πιο “παράξενο” ότι βρέθηκαν ουσίες οι οποίες δεν του άνηκαν όπως καταγγέλλει η οικογένεια.
Το “δυστύχημα” είναι ότι για άλλη μία φορά ένας άρρωστος άνθρωπος αντιμετωπίζεται ως κοινός εγκληματίας, ρατσιστικά σας σαν το “πρεζάκι” που είναι “τελειωμένο”.
Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν να οδηγηθεί στο κρατητήριο αντί στο νοσοκομείο ή το ΟΚΑΝΑ, όπως είχε διατάξει ο Εισαγγελέας, αφού πέρναγε “στερητικό σύνδρομο”.
Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ειδοποιήσουν έναν γιατρό ούτε να του δοθεί η “βοήθεια” που ζητούσε η οικογένεια αλλά και ο ίδιος απεγνωσμένα στο χειρόγραφο που άφησε τρεις μέρες πριν δώσει αυτό το τραγικό τέλος!

Χαρακτηριστικά γράφει, “οι συγκυρίες της ζωής με έχουν κάνει παράνομο και ναρκομανή …με αντιμετωπίζουν έτσι δεν μπορώ να βρω δουλειά …περνάω τα πάθη του Ιησού Χριστού και πως να ζήσω … για αυτό βρήκα τον τρόπο να ζήσω ελεύθερος” και πολλά άλλα!

Μια κραυγή αγωνίας, μία κραυγή ενός απελπισμένου και εξαρτημένου ανθρώπου που ζήταγε απεγνωσμένα βοήθεια!

Ποιος τον άκουσε; Ποιος τον βοήθησε; Και τελικά ποιος τον σκότωσε;Μήπως εγώ; Εσύ; Όλοι μας, οι καθωσπρέπει κύριοι το φαίνεσθαι; Αλλά ξέχασα ήταν άπορος, πρεζάκιας, τελειωμένος …εμείς δεν έχουμε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους είμαστε ανώτεροι…

Άλλωστε τόσα αδέλφια έχει, πολύτεκνη οικογένεια με άλλα δεκαπέντε αδέλφια …δεν έγινε και τίποτα… άλλωστε αριθμός ήταν όχι άνθρωπος! Μήπως τελικά εμείς είμαστε τα μεγαλύτερα “νούμερα” που δεν μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει δίπλα μας… “μακριά από μας και όπου να’ ναι”;

Η οικογένεια πάντως μας διαβεβαιώνει ότι δεν θα σταματήσει εδώ, θα κυνηγήσει κάθε υπεύθυνο και κάνει έκκληση για νομική βοήθεια, μια και δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι την οικογένεια κάλεσαν να “παραλάβει” τη σωρό του “άτυχου” χωρίς την παρουσία Εισαγγελέα από το σημείο που έδωσε τέλος στη ζωή του με τη μέριμνα Γραφείου Τελετών!!!

Περίεργο …άραγε αυτές είναι οι διαδικασίες όταν υπάρχει θάνατος; Νεκροψία έγινε; Οι μέρες θα δείξουν!

Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και να  ενημερώσουμε ότι η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 14.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Αργοστόλι.

Το θέμα δεν σταματά εδώ θα υπάρξουν πολλές απίστευτες αποκαλύψεις.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις