Κόντρες ΠΑΣΟΚων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε μάχη χαρακωμάτων έχει μετατραπεί το Δημοτικό Συμβούλιο με τον κάθε επικεφαλής να λέει τα δικά του, μιλώντας εκ του ασφαλούς κάθε φορά, γνωρίζοντας ότι δεν είναι αυτός που θα πρέπει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Έτσι και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο οι προτάσεις αλλά και οι συμβουλές από τους επικεφαλής των παρατάξεων έδιναν και έπαιρναν, αλλά όπως λέει ο λαός όταν είσαι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις.
Εκτός αυτού όμως είχαμε και τις συνηθισμένες κόντρες και δη τις ενδοπαραταξιακές, όπως αυτή ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη, που εκφράζει το ΠΑΣΟΚ μέσα στο συνδυασμό Παρίση, έχοντας τραβήξει πολλούς ψηφοφόρους από το συγκεκριμένο χώρο προς την πλευρά του Μεγάρου, κάτι που ο εκφραστής του εναπομείναντος «μοναχικού και στριμωγμένου θα λέγαμε πλέον ΠΑΣΟΚ», Μάρκος Κοτσιλίνης δεν μπορεί να του το συγχωρέσει.
Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε ευκαιρία οι δύο πολιτικοί άντρες να ρίχνουν μπηχτές ο ένας στον άλλον, ένα παράδειγμα είναι, όταν ο Μάρκος Κοτσιλίνης έκανε κριτική στο Δήμαρχο για τις επαφές που έχει με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, ο Άγγελος Κωνσταντάκης πήρε το λόγο και τον ρώτησε: «Δηλαδή και συ ρε Μάρκο αν ήξερες προσωπικά τον Χρυσοχοϊδη δεν θα κοιτούσες να το εκμεταλλευτείς υπέρ της Κεφαλονιάς, άλλο που δεν ξέρεις κανέναν».
Εμείς αναμένουμε την απάντηση του κ. Κοτσιλίνη καθώς πολλές φορές ο κ. Παρίσης έχει υποστεί κριτική για τις γνωριμίες που έχει, πράγμα καθόλου κακό κατά τη γνώμη μας, αν αναλογιστούμε την κινητοποίηση που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο από την Κυβέρνηση αλλά και από τη μεριά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με τα κρουαζιερόπλοια αλλά και τα τρόφιμα που φτάνουν συνεχώς στο νησί μας.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις