Ευχαριστήριο στους διοργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα

Ευχαριστούμε όλους τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες με κάθε τρόπο στη «διαφορετική» ποδοσφαιρική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 12/2/2014 στο γήπεδο Κεραμειών που με το σύνθημα «Όλοι μαζί μπορούμε» έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς κυρίως για τους σεισμόπληκτους κατοίκους του Ληξουρίου που δοκιμάζονται μετά τους μεγάλους σεισμούς που έπληξαν το νησί και την ευρύτερη περιοχή.
Κατά τη διάρκεια αυτής της ποδοσφαιρικής συνάντησης συγκεντρώθηκαν αρκετά είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά αλλά και ρουχισμός) τα οποία παραδόθηκαν στα γραφεία μας και σήμερα μεταφέρθηκαν στο Ληξούρι στους χώρους συλλογής τροφίμων.

 Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις