Συναυλία αλληλεγγύης διοργανώνει ο “Βήμα Fm” για τους σεισμοπαθείς

Μεγάλη συναυλία διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Βήμα Fm σαν ένδειξη αλλυλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντων από τους σεισμούς που χτύπησαν την περιοχή της Παλικής.

Στην συναυλία θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με κυριότερο τον μεγάλο συνθέτη και τραγουδιστή, Θάνο Μικρούτσικο, τον οποίο είχαμε την τιμή και τη χαρά να απολαύσουμε το καλοκαίρι που μας πέρασε σε μία εκπληκτική συναυλία στο γήπεδο Αργοστολίου.

Η συναυλία θα διεξαχθεί στο γήπεδο Bandminton στην Αθήνα, τις 18 και 19 Μαρτίου ενώ τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των σεισμοπαθών συμπολιτών μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις