Ομαλά διενεργείται η διανομή τροφίμων στην Παλλική

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ενημερώνει πως σήμερα Παρασκευή 14-2-2014 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διανομής τροφίμων στο Ληξούρι και στα χωριά της Παλλικής. Η διανομή σε όλα τα χωριά έγινε σε κάθε σπίτι με τη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων, όλων των εθελοντικών οργανώσεων παρουσία αρμόδιων δημοτικών υπαλλήλων. 

Ενημερώνουμε επίσης ότι προγραμματίστηκε η δεύτερη φάση διανομής από 17-2-2014 έως 20-2-2014 η οποία θα ανακοινωθεί τόσο με νέο δελτίο τύπου όσο και με ανάρτηση στους πίνακες ανακοινώσεων που βρίσκονται στο Μουσείο Ληξουρίου.
Θέλουμε να τονίσουμε και να διαβεβαιώσουμε όσους έχουν την οποιαδήποτε αμφιβολία και ανησυχία για τον τρόπο διαχείρισης των αποθεμάτων που απλόχερα προσφέρθηκαν από συμπολίτες μας σε όλη τη χώρα αλλά και εκτός αυτής, ότι οι αρμόδιοι πολιτικοί προϊστάμενοι αλλά και διοικητικοί υπάλληλοι του Δήμου Κεφαλλονιάς έχουν πρώτιστο μέλημα την αξιοποίηση κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και την κατά το δυνατόν δικαιότερη διάθεση των τροφίμων και των υπόλοιπων υλικών αγαθών στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.
Τέλος προς αποφυγή παρερμηνειών και διασποράς ψευδών ειδήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η επίσημη ενημέρωση πραγματοποιείται πάντοτε με επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου στις οποίες γίνεται γνωστός και με σαφήνεια ο τρόπος της διάθεσης των υλικών αγαθών.

Ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Π.
Διονύσιος Κοκκόσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις