Διεξαγωγή Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. στην Κεφαλονιά

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι στις 17/02/2014 θα μεταβούν κλιμάκια ιατρών του Ειδικού Σώματος Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. στο Αργοστόλι, προκειμένου να εξεταστούν τα εκκρεμή αιτήματα των πολιτών.

Οι ιατροί του Ειδικού Σώματος, συναισθανόμενοι τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουν οι πολίτες της Κεφαλονιάς, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για συμμετοχή τους στις έκτακτες αυτές υγειονομικές επιτροπές παρά το ότι βρίσκονται σε απεργία επ΄ αόριστον.
Οι επιτροπές θα διεξαχθούν από 18/02/2014 έως και 20/02/2014 στο Τοπικό Υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αργοστολίου (Λ. Βεργωτή & Αντίνορως). Στο διάστημα αυτό θα εξεταστούν και τα κατ΄ οίκον περιστατικά εφ΄ όσον είναι εφικτή η πρόσβαση στους ασθενείς.
Οι αιτούντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Υποκ/τος Αργοστολίου στα τηλέφωνα που έχουν δηλωθεί στις αιτήσεις. Εάν κάποιοι δε λάβουν ενημέρωση ως προς την ακριβή ημερομηνία που θα εξεταστούν, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τοπικό Υποκ/μα στα τηλέφωνα 26710-27817, 26710-27805 και 26710-25109.
Εάν κριθεί απαραίτητο, οι ιατροί θα παρατείνουν την παραμονή τους στο νησί έως ότου εξεταστούν όλα τα εκκρεμή αιτήματα.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις