Ο Άγιος Βαλεντίνος έρχεται, ραντεβού στο Captain’s Table

Ο Άγιος Βαλεντίνος μας κλείνει πονηρά το μάτι καθώς πλησιάζει η ημέρα που όλοι οι ερωτευμένοι ξεχνούν τα προβλήματα και τις γκρίνιες και αρχίζουν, τα μέλια και οι έρωτες.

Μπορεί η Μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι σε τέσσερις μέρες αλλά πως να το κάνουμε, όλα χρειάζονται τον χρόνο τους και την κατάλληλη προετοιμασία, με τις κυρίες ή δεσποινίδες, ανάλογα, καθόσον ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αλλά και οι κύριοι, να τρέχουν ήδη πανικόβλητοι να προλάβουν να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια, να βρουν το κατάλληλο δώρο  για το ταίρι τους.

Αλλά και όσοι δεν είναι ερωτευμένοι, προλαβαίνετε να βρείτε το ταίρι σας, αν πάλι δεν το καταφέρετε, δεν πειράζει, βγείτε έξω και διασκεδάστε.

Βέβαια για να ολοκληρωθεί το τέλειο σκηνικό χρειάζεται η κατάλληλη ατμόσφαιρα και το ιδανικό μέρος, για αυτό εγγυάται το καφέ Captain’s Table που προσφέρει ένα μοναδικό γεύμα στα ερωτευμένα ζευγάρια, ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τολμήστε λοιπόν και μην φοβηθείτε τον έρωτα.

valentino
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις