Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν τα ημερολόγια τέχνης του Κώστα Ευαγγελάτου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

 Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκαν τα 2 φετινά συλλεκτικά Ημερολόγια τέχνης του Κώστα Ευαγγελάτου. Τα Ημερολόγια Art-Est εκτίθενται μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τέχνης του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στα πλαίσια της μεγάληςομαδικής έκθεσης ζωγραφικής και γλυπτικής των ART SELECTED WORKS.

Πρόκειται για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014, με τιτλο: “Αισθητική αναδρομή με Ιόνιες χρώσεις”, έκδοση των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης, για την επέτειο 150 χρόνων της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα και για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ART-EST “Αναδυόμενα μοτίβα/ Emerging motifs”, που κυκλοφόρησε με χορηγία της Protogon.
Την εκδήλωση και την εντυπωσιακή εικαστική έκθεση που έχει συντονίσει η εικαστικός Ρούλα Pappas-Τσιώτα και τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCΟ. Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.,προλόγισε με αναλυτική κριτική του προσέγγιση ο γνωστός ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς. Το παρών έδωσαν πολλές προσωπικότητες της καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής και πλήθος φιλοτέχνων.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ 2, ΑΘΗΝΑ

O ΤΑΣΟΣ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ, Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις