Δημήτρης Κωνσταντάρας: “Η καρδιά μας πάλλεται για το Ληξούρι”

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, τέως Βουλευτής και δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα συμπαράστασης:

“Στις κρίσιμες τούτες μέρες για την πατρίδα μας που παλεύει να επιζήσει, το μυαλό όλων μας είναι στραμμένο διαρκώς στην άγρια δοκιμαζόμενη Κεφαλονιά και η καρδιά μας πάλλεται για το Ληξούρι και τους κατοίκους  της πόλης και των χωριών.

Ένα μόνο απαιτούμε, να κάνουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς το καθήκον τους γρήγορα, με ευαισθησία και με επάρκεια, γιατί εκτός όλων των άλλων, σαν γιος Κεφαλονίτισσας μάνας, ξέρω καλά ότι ο Άη Γεράσιμος, δεν αστειεύεται. Είμαστε κοντά σας, κουράγιο στη Δημοτική Αρχή”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις