Παρουσία της Κεφαλονιάς στην έκθεση “BIT-International Tourism Exchange” που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “BIT – International Tourism Exchange” που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο από 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2014, θα εκπροσωπηθεί ο Δήμος της Κεφαλονιάς από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Η συγκεκριμένη Έκθεση είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς Εκδηλώσεις Τουρισμού, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 5000 Εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Τουριστική Βιομηχανία από 130 χώρες.
Συνέδρια Τουρισμού, μέθοδοι προβολής, νέες τεχνολογίες, στρατηγικές διαχείρισης κρίσεων και ειδικά σεμινάρια αποτελούν κυρίαρχο μέρος των θεματικών ενοτήτων, που πλαισιώνουν την ΒΙΤ.
Μια σειρά από συναντήσεις με δημοσιογράφους, travel bloggers και Φορείς, τόσο της Ιταλικής όσο και της ευρύτερης Ευρωπαϊκής Αγοράς έχουν ρυθμιστεί από την Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ιταλίας, Κυριακή Μπουλασίδου, στα πλαίσια της προβολής της Κεφαλονιάς, όχι μόνο ως πανέμορφο προορισμό αλλά και οικιστικά ασφαλή.
Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία φρόντισε με τους Συνεργάτες της την καλύτερη δυνατή τουριστική προβολή του Νησιού, μέσω των Γραφείων ΕΟΤ διεθνώς, μετά τους πρόσφατους Σεισμούς, αναδεικνύοντας αποτελεσματικά τις ομορφιές της Κεφαλονιάς.

kekatos1

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις