Με το σύνθημα “Όλοι μαζί μπορούμε” έπαιξαν μπάλα στις Κεραμειές

Με το σύνθημα, “Όλοι μαζί μπορούμε”, διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο των Κεραμειών.

Ο αγώνας είχε σαν στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τους συμπολίτες μας που είναι άστεγοι μετά και τους δύο σεισμούς που χτύπησαν την Παλική. Το παρών έδωσαν ποδοσφαιριστές από όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που αγωνίζονται στις ομάδες της Α και Β κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Σημαντική ήταν και η παρουσία των πιτσιρικάδων που αποτελούν το ποδοσφαιρικό μέλλον της Κεφαλονιάς, που συμμετείχαν και αυτοί προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Δεν έχει σημασία ποια ομάδα κέρδισε καθώς σε τέτοιες στιγμές,  η χειρονομία είναι αυτή που πραγματικά μετράει και σήμερα τα παιδιά που αγωνίστηκαν το απέδειξαν εμπράκτως. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όσους συμμετείχαν και σε όσους είναι υπεύθυνοι για την διοργάνωση αυτής της εξαίρετης αθλητικής εκδήλωσης, στον προπονητή της Εικοσιμίας, Δημήτρη Ζησιμάτο, στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν δυναμικό παρών από την ομάδα, Σπύρο Αποστολάτο και Κώστα Κουμαριώτη αλλά και στον Λεωνίδα Βανδώρο από τον Ηρακλή Πρόννων. Από το γήπεδο δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων, Νίκος Φωκάς αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Αθηναίος.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης, που στηρίζει πάντα με όλες του τις δυνάμεις τέτοιες ενέργειες.  Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στην αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας.

paidiko

paidiko2 agonas agonas2 agonas3 agonas4 konstantakis2 konstantakis-zisimatos keramies

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις