Φθόνο προκαλούν οι επιτυχίες του Portoni.gr

Αν και το site μας, Portoni.gr, είναι πρόσφατο στην Κεφαλονιά έχουμε ήδη πολλές σημαντικές επιτυχίες, με πρώτη την είδηση ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς θα παραμείνει ένας και δεν θα σπάσει όπως έλεγαν κάποιοι σε τρεις ή τέσσερις.

Άλλη μία μεγάλη επιτυχία ήρθε με τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύσαμε μετά και τον δεύτερο μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί μας, όπου έπαιξαν σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, σε αθηναϊκές και όχι μόνο εφημερίδες αλλά και σε μεγάλα site.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτές οι επιτυχίες προκάλεσαν φθόνο καθώς σήμερα μάθαμε ότι σε ραδιοφωνική εκπομπή, γνωστού τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Κεφαλονιά, δεχθήκαμε φραστική επίθεση για το γεγονός ότι και πάλι είχαμε την ευκαιρία της επιτυχημένης κάλυψης της έλευσης του κρουαζιερόπλοιου, Aegean Paradise, του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη.

Εμείς από τη μεριά μας θα προτείναμε στους υπόλοιπους συναδέλφους να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους και να μην ασχολούνται με το τι κάνουμε εμείς.

Υ.Γ.: Δεδομένου ότι καλύψαμε την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου θέλουμε να δηλώσουμε ότι γελάμε με όσα έχουν γραφτεί περί δεξιώσεων πάνω στο εν λόγω πλοίο, προφανώς η φαντασία κάποιων οργιάζει, αλλά όπως λέει και ο λαός, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Άλλοι ονειρεύονται δεξιώσεις και πάρτι στα πλοία, όταν οι συμπολίτες μας υποφέρουν.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις