Πάνω από 1.800 άτομα συμμετείχαν στην Καρναβαλική Ποδηλατάδα 2014

Με συμμετοχή που ξεπερνά κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (9-2-2014) η Καρναβαλική Ποδηλατάδα 2014, που διοργάνωσε ο Δήμος Ζακύνθου ως πρώτη δράση για το φετινό Ζακυνθινό Καρναβάλι. Η Ποδηλατάδα είχε ανθρωπιστικό χαρακτήρα και έφερε το σύνθημα: «Είμαστε όλοι Ληξουριώτες»!

Από νωρίς το πρωί, στην πλατεία Σολωμού συνέρρεαν οι ποδηλάτες φέρνοντας τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό και είδη ατομικής υγιεινής για τους σεισμοπαθείς Κεφαλλονίτες. Συνολικά, η δράση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και αυτό αποδεικνύεται τόσο από τον αριθμό των ποδηλάτων όσο και από την ποσότητα των ειδών που συγκεντρώθηκαν. Υπολογίζεται ότι ζυγίζουν 10 τόνους! Εκπρόσωποι του Δήμου την Τετάρτη θα μεταβούν στο γειτονικό νησί για να δώσουν τα τρόφιμα ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.
Ο Δήμος Ζακύνθου επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση της δράσης.

1-podhlatada-2014-3 1-podhlatada-2014-4 1-podhlatada-2014-5 1-podhlatada-2014-6
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις