Ο Δήμος Πατρέων μαζεύει τρόφιμα για τους κατοίκους της Κεφαλονιάς

Την έμπρακτη στήριξη στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κεφαλονιάς συμφώνησαν οι Δήμαρχοι που συμμετέχουν στην «Πρωτοβουλία των Πέντε».
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη της 3ης ανοιχτής εκδήλωσης, με θέμα Τοπική Διακυβέρνηση και Ολοκληρωμένη Εξυπηρέτηση του Δημότη, στην Πάτρα, οι Δήμαρχοι Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, Πατρέων Γιάννης Δημαράς, Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης και Ιωαννιτών Φίλιππος Φίλιος, αποφάσισαν τη συγκέντρωση τροφίμων στα Δημαρχεία των πέντε μεγάλων πόλεων, αρχής γενομένης από σήμερα.

Για την Πάτρα, η συγκέντρωση γίνεται στο Δημαρχείο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9 το πρωί έως τις 2, μετά το μεσημέρι στο Δημαρχείο της πόλης, Μαιζώνος 108.

Θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, εμφιαλωμένο νερό, και είδη ατομικής υγιεινής.

ΠΗΓΗ epoli.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις