Μάσκαρα στα Βλαχάτα, πολύ κέφι παρά το τσουχτερό κρύο

Διασκέδασαν με την ψυχή τους χθες στα Βλαχάτα, θέλοντας να δώσουν μία ευχάριστη νότα και να τονώσουν το ηθικό, μέσα σε αυτή την καταχνιά των δέκα αυτών ημερών, μετά και τους δύο ισχυρούς σεισμούς, που άφησαν πολλούς συνανθρώπους μας άστεγους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Ο Αίνος” σε μία κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους κατοίκους της Παλικής που πλήγηκαν από τους σεισμούς διοργάνωσε Μάρκαρα στην χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, στα Βλαχάτα.

Σκόρπισαν χαρά και κέφι ενώ χόρεψαν μέχρι αργά, με το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου να επιδίδεται σε παραδοσιακούς χορούς αλλά και στο γαϊτανάκι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις