Η έκθεση της ομάδας ART WAY στην Gallery “Αποθήκη”

Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ART WAY ΣΤΗ GALLERY ” ΑΠΟΘΗΚΗ” ΣΤΗΝ Π.ΠΕΝΤΕΛΗ / ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της ομαδικής εικαστικής έκθεσης 40 καλλιτεχνών που διοργανώθηκε από την ART WAY στη νέα GALLERY ΑΠΟΘΗΚΗ. Ο πολύ ιδιαίτερος και ατμοσφαιρικός χώρος της Γκαλερί ΑΠΟΘΗΚΗΣ, πάνω από το Cafe ” ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ” στην όμορφη πλατεία Αγίας Τριάδας στην Παλαιά Πεντέλη γέμισε με ποικιλόμορφα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευών, κεραμικής, φωτογραφίας και κοσμήματος γνωστών αλλά και πολλών νέων καλλιτεχνών.
Οι υπεύθυνοι της ομάδας ART WAY Γιώργος Σάρδης και Αφροδίτη Δρακοπούλου κατά την κοπή της πίτας ανακοίνωσαν την ευρύτερη δραστηριοποίηση του νέου χώρου με μουσικές, λογοτεχνικές συναντήσεις, μαθήματα και σεμινάρια τέχνης κ.α.
Πολλοί οι φιλότεχνοι που έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν συνεχείς και επιτυχείς εκδηλώσεις σε όλους τους καλλιτέχνες, που διασκέδασαν με έντεχνη μουσική και τραγούδια που ερμήνευσαν ο Ιωάννης Βαμβακάρης και η Βασιλική Ντερντεριάν. Παρούσα και η πρόεδρος του ομίλου για την U.N.E.S.C.O κα Νίνα Διακοβασίλη.(φωτό με τον ζωγράφο Κ.Ευαγγελάτο).

Η ενδιαφέρουσα έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2014.
Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 6.30-9.30 μμ.
Είσοδος ελεύθερη.

O
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις