Επιστροφή Ακαδημιών στις Προπονήσεις

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, μετά την πιστοποίηση καταλληλότητας χρήσης που πήρε το Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» από την ΚΕΔΗΚΕ, την επιστροφή όλων των τμημάτων των ακαδημιών του, στο Αργοστόλι, στις προπονήσεις, που είχαν διακοπεί λόγο των σεισμών, από Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου.
Στη Σάμη θα ξεκινήσουν όταν μας δοθούν οι διαβεβαιώσεις ότι το κλειστό γυμναστήριο είναι απολύτως κατάλληλο για χρήση.
Τέλος ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 ανακοινώνει την δημιουργία των αγωνιστικών τμημάτων του για παίδες, εφήβους και άνδρες. Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να εγγραφούν στα τμήματα της ομάδας μας να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 έχει αποδείξει ότι είναι πάντα αρωγός και έτοιμος να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο τους δημότες της Κεφαλονιάς που το έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μας ζητηθεί τους σεισμόπληκτους και συνδημότες μας.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Αντωνάτος Γιώργος: 6978 299575
Κουταβάς Αντώνης: 6972 359507
Κουνάδης Χάρης: 6946 956684

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις