Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους

Την Τετάρτη 12/02/14 στις 13:00 θα διεξαχθεί αγώνας για την στήριξη των συμπατριωτών μας που έχουν πληγεί από το σεισμό στο γήπεδο των Κεραμειών.

Θα γίνουν φιλικοί αγώνες μεταξύ όλων των παιδικών ομάδων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, όπως επίσης και ένας φιλικός αγώνας των ποδοσφαιριστών της Α’ και Β ερασιτεχνικής κατηγορίας του νησιού.

Στο γήπεδο θα υπάρχει φορτηγό από τη συντονιστική του Ληξουρίου, το οποίο θα παραλαμβάνει είδη πρώτης ανάγκης, που θα φέρνουν όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την κίνηση αλληλεγγύης.

Επίσης θα έχει στηθεί πόστο κρέπας, από την  εταιρία  “Crepaland” όπου τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Ήδη έχει εξασφαλιστεί χορηγία από του Μύλους «Παπαφίλη»  για μισό τόνο αλεύρι σε μονόκιλες συσκευασίες.

Από το γήπεδο θα εκπέμπει ζωντανά ο “Kiss – fm” 100.6 καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και μέσα από το internet σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ποδοσφαιρική κοινότητα των νησιών μας, καλεί όλο τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης.

 Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη .

Πληροφορίες:

6944334690 Δημήτρης Ζησιμάτος

6932229644 Σπύρος Αποστολάτος66 - Copy 525525_492983117388883_620908340_n Capture98 index - Copy Papafili
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις