Κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ στην Κεφαλονιά

Μετά από απόφαση του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ, επιστημονικό κλιμάκιο του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων ΓΣΕΒΕΕ μεταβαίνει στην Κεφαλονιά προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα και της ζημιές που έχουν προκύψει από τους σεισμούς για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Το κλιμάκιο θα συναντηθεί με εκπροσώπους πρωτοβάθμιων οργανώσεων αλλά και με βιοτέχνες, εμπόρους, ιδιοκτήτες καταστημάτων και επιτηδευματίες.

Το επιστημονικό κλιμάκιο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ θα υποβάλλει έκθεση στο Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ προκειμένου να υποβληθούν συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις προς την Κυβέρνηση για την ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων. Η κίνηση αυτή γίνεται μετά από ενέργειες της Ένωσης Ηλεκτρολόγων και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, Γεωργίου Καββαθά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις