Αυριο πρωί στο Ληξούρι το Aegean Paradise

Αναχώρησε το πρωί από το Πέραμα το κρουαζιερόπλοιο Aegean Paradise με προορισμό το Ληξούρι όπου αναμένεται να αγκυροβολήσει έξω από το Ληξούρι μέχρι αύριο της 7 με 8 το πρωί. Το κρουαζιερόπλοιου διαθέτει 327 καμπίνες και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 1274 σεισμοπαθείς της περιοχής.


Το ευχαριστήριο του Δημαρχείου…

Όπως είναι γνωστό στο νησί μας καταπλέει το κρουαζιερόπλοιο AEGEAN PARADISE προκειμένου να φιλοξενήσει συμπατριώτες μας που έχουν άμεση ανάγκη στέγασης και σίτισης.

Το πλοίο θα αγκυροβολήσει σε μικρή απόσταση από το λιμάνι του Ληξουρίου.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης απευθύνει τις δημόσιες ευχαριστίες του στην οικογένεια του κ. Βίκτωρα Ρέστη για την μεγάλη του προσφορά στους κατοίκους μας και τον τόπο μας.

Μια προσφορά που θα μείνει αξέχαστη από τους Κεφαλλονίτες ειδικά όταν αυτή λαμβάνει χώρα σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές των τελευταίων δεκαετιών για το νησί μας.

Με την ευκαιρία του παρόντος ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς αισθάνεται την ανάγκη να καταδικάσει όλες τις φήμες και τα κακόβουλα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο περί απαίτησης οικονομικής αποζημίωσης της οικογένειας Ρέστη για την έλευση του πλοίου.
Το πλοίο και πάσης φύσεως τα έξοδα τους, είναι ενταγμένα στη μεγάλη προσφορά της οικογένειας Ρέστη.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς
Αλέξανδρος Παρίσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις