Ξεκινούν από τη Δευτέρα (10/2) τις προπονήσεις τους τα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΚ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, μετά την πιστοποίηση καταλληλότητας χρήσης που πήρε το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» από την ΚΕΔΗΚΕ, ανακοινώνει πως τα τμήματα υποδομής του θα ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις τους τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στο ίδιο πρόγραμμα που είχαν.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μπαίνουν από τη Δευτέρα και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΚ και ειδικά οι άνδρες του Συλλόγου, οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ ΕΣΚΑ-Η.

Ο ΑΣΚ ευελπιστεί σύντομα και ο ΝΕΟΛ να επιστρέψει στην φυσική του έδρα. Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, εκφράζει τη στήριξή του στον ΝΕΟΛ και τους δοκιμαζόμενους κατοίκους του Ληξουρίου και εύχεται σύντομα να μπουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις