Συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια του Γερασίμου Αρτελάρη

Συλλυπητήρια Επιστολή Δημάρχου Κεφαλλονιάς Αλέξανδρου Παρίση για τη μεγάλη απώλεια του πρώην Δημάρχου Σάμης Γερασίμου Αρτελάρη.

Ως Δήμαρχος Κεφαλλονιάς εκφράζω την απόλυτη θλίψη μου για τη μεγάλη απώλεια του πρώην Δημάρχου Σάμης Γερασίμου Αρτελάρη. Είναι σίγουρο ότι πλέον η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως και η κοινωνία μας συνολικά έγινε πραγματικά πτωχότερη καθώς ο εκλιπών αποτελούσε καταξιωμένο και επίλεκτο τέκνο της Κεφαλλονιάς. Οι θητείες του ως Δημάρχου, ως Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου και ως Προέδρου της Αναπτυξιακής υπήρξαν απόλυτα επιτυχείς και παράδειγμα προς μίμηση. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου εκλιπόντος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις