Ευχαρηστήρια επιστολή στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης ευχαριστεί την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την άμεση ανταπόκριση τους στην επιστολή- παράκληση της Αντιδημάρχου κα Αθηνάς Αυγουστάτου για την συμπαράστασή τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς, ζητώντας τους πετρέλαιο θέρμανσης για τα δύο Γηροκομεία και τις Σχολικές μονάδες του Νησιού μας.
Ανταποκρινόμενοι απέστειλαν άμεσα στο Δήμο Κεφαλονιάς πετρέλαιο θέρμανσης για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Αγίου Ανδρέα στη Λειβαθώ και η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για την συνέχιση της βοήθειας.

 Ο Δήμαρχος

Αλέξανδρος Παρίσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις