Έφτασαν οι νταλίκες από τα ΑΒ Βασιλόπουλος

Έφτασαν πριν από λίγο οι νταλίκες γεμάτες με τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό που έστειλε η εταιρεία σούπερ μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος για τους κατοίκους της Παλλικής, στο νησί μας.

Έκαναν μία στάση στα Κοκύλια, στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας και αμέσως μετά ξεκίνησαν την πορεία τους για το Ληξούρι. Εκτός όμως από τον Α.Β. Βασιλόπουλο, τρόφιμα έστειλαν και άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα τροφίμων, όπως είναι η 3Α και η Agrino.

Ακόμα ενδιαφέρον έχουν δείξει μετά από πληροφορίες, η εταιρεία με τα κοτόπουλα Άρτας, η εταιρεία νερού, Βίκος και πολλές άλλες.

Από τη μεριά μας δεν μένει παρά να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την παροχή βοήθειας και ας ελπίσουμε ότι οι συμπατριώτες μας οι Παλληκισιάνοι, θα επανέλθουν σύντομα στους κανονικούς τους ρυθμούς. Ευχόμαστε ότι κάποια στιγμή, σύντομα, θα κοιτάμε πίσω και θα λέμε ότι, ήταν ένας εφιάλτης που πέρασε.

PICT0006 PICT0007 PICT0009
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις