Όλα τα βλέματα στραμμένα στον κ. Μιχαλάτο

Σε συνέχεια δημοσιεύματός μας πληροφορηθήκαμε ότι η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, πρόκειται να στείλει άμεσα σημαντική βοήθεια σε τρόφιμα για την περιοχή της Παλικής.
Οφείλουμε να επαινέσουμε δημόσια αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, παράλληλα όμως όλοι οι αναγνώστες μας ρωτάνε εάν προτείθεται και ο ίδιος, ο γνωστός επιχειρηματίας και πολιτικός του νησιού, Θεόφιλος Μιχαλάτος, να πράξει κάτι ανάλογο από τη δική του τσέπη.
Είναι όντως σημαντικό να δωθεί το καλό παράδειγμα από έναν προβεβλημένο πολιτικό με οικονομική επιφάνεια, ώστε περισσότεροι τοπικοί μεγαλοεπιχειρηματίες να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων του μεγάλου σεισμού.
Μην ξεχνάμε  άλλωστε ότι ήδη η Kefalonian Lines και άλλες τοπικές επιχειρήσεις προσέφεραν ότι μπορούσαν χωρίς να τους το υπενθυμίσει κανείς.
Όλοι λοιπόν τώρα περιμένουμε τη μεγάλη κίνηση από τον κ. Μιχαλάτο, έστω και καθυστερημένα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις