Που είναι ο κ. Μιχαλάτος;

Αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάνε οι συμπατριώτες μας, οι Παληκισιάνοι, πολλοί είναι οι επιχειρηματίες με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που έχουν δείξει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους για την κατάσταση που επικρατεί.

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε την προσφορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, στους κατοίκους της Παλικής σε τρόφιμα και νερό και τους ευχαριστούμε.

Ενδιαφέρον να προσφέρουν έχουν δείξει οι εταιρείες Βίκος, Υφαντής και πολλές άλλες καθώς τα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Ληξουρίου και της Παλικής είναι κλειστά λόγω εκτεταμένων ζημιών τόσο στα κτίρια όσο και στα προϊόντα τους.

Απορία μεγάλης μερίδας του κόσμου είναι τι γίνεται με τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιούνται στο νησί, ιδίως αυτές που συνεργαζόνται με εξέχοντα πολιτικά πρόσωπα και δεν έχουν δείξει ακόμα την αλληλεγγύη τους.

Όσες ζημιές και αν έχουν υποστεί αυτό δεν δικαιολογεί την απουσία τους από αυτές τις κρίσιμες συνθήκες που βιώνει η Κεφαλονιά. Όπως τουλάχιστον εισπράττουμε από την κοινή γνώμη, δεν δικαιολογείται η μέχρι σήμερα απουσία τους με έμπρακτη συμπαράσταση. Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες να αλλάξουν τακτική κάτι που το περιμένει η τοπική κοινωνία.

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις