Ζητείται αποθήκη για ενοικίαση από την Περιφέρειακή Ενότητα Κεφαλληνίας

 Η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας κατόπιν των σεισμών που έπληξαν το νησί στις 26.1.2014 και 3.2.2014 χρειάζεται προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κατοίκων την άμεση ενοικίαση αποθήκης στην περιοχή του Ληξουρίου.

Τα χαρακτηριστικά της αποθήκης είναι έως 150τ.μ. και σε απόσταση έως και 2 χιλιόμετρα από το Ληξούρι. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν προσφορά (στην οποία να αναγράφονται τα εν λόγω χαρακτηριστικά και να είναι ενυπόγραφη) στο 26710.28078 ή να την καταθέσουν στη γραμματεία της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού της Π.Ε. Κεφαλληνίας έως αύριο 7.2.2014 και ώρα 15:00.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις