Διευκολύνσεις στους σεισμόπληκτους από τον ΟΤΕ

Ο Όμιλος ΟΤΕ αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα νησιά της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης παρατείνει και εμπλουτίζει τις ενέργειές του για την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των πελατών του.

Η COSMOTE συνεχίζει να διευκολύνει τους συνδρομητές της στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης, παρατείνοντας την προσφορά μέχρι τις 28/2/2014, και:

– Παρέχει δωρεάν όλες τις κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής, προσφέροντας καθημερινά 1500 λεπτά επιπλέον του προγράμματος, σε όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής.

– Σταματά τις διαδικασίες φραγής μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Στο ίδιο πλαίσιο ο ΟΤΕ:

– Παρέχει δωρεάν τα πάγια τέλη σύνδεσης σταθερής τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης ΟΤΕ TV για το διάστημα από 26/1/2014 έως και 28/2/2014, για όλους τους Οικιακούς και Εταιρικούς πελάτες με διεύθυνση κατοικίας/έδρα στο Νομό Κεφαλονιάς.

– Σε όσους πελάτες αιτηθούν προσωρινή διακοπή της τηλεφωνικής τους σύνδεσης μέχρι 31/3/2014 α) δεν θα χρεώσει τα πάγια τέλη για όλο το διάστημα που η σύνδεσή τους θα βρίσκεται σε προσωρινή διακοπή (έως 6 μήνες) και β) δεν θα χρεώσει το τέλος για την αποκατάσταση διακοπής της σύνδεσης μέχρι 30/09/2014.

– Δεν θα χρεώσει τα τέλη μεταφοράς γραμμής από τα ακατάλληλα για χρήση κτίσματα σε χώρους προσωρινής διαμονής, καθώς και στη συνέχεια από την προσωρινή στη μόνιμη διαμονή έως το τέλος του 2014.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις