Συνεργασία με φορείς ψυχικής υγείας για την υποστήριξη των πληγέντων από τον σεισμό

Ο ΟΚΑΠ σε συνεργασία με τους φορείς ψυχικής υγείας του τόπου μας είναι στη διάθεση για υποστήριξη των συμπολιτών μας στην Παλλική που υποφέρουν από τις συνέπειες των πρόσφατων γεγονότων.
Κλιμάκια επαγγελματιών ψυχικής υγείας, αποτελούμενα από Ψυχολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχίατρο, προσωπικό από τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου, την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ και του Κέντρου Ημέρας της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, βρίσκονται καθημερινά στην έδρα του Βοήθεια στο Σπίτι της Παλλικής, στο ΠΙΚΠΑ με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχολογική υποστήριξη του κόσμου γενικότερα αλλά και των χώρων υποδοχής αστέγων από το σεισμό, όπως και το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 26710 91342 και 6936750330.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Διονύσιος Κοκκόσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις