Ο ΟΚΑΠ ευχαριστεί όσους προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας

Στις δύσκολες ώρες που περνά το νησί μας και ιδιαιτέρως η περισσότερο «πληγωμένη» περιοχή της Παλικής αποδεικνύεται και αναδεικνύεται η αλληλεγγύη και η ευαισθησία που παρόλα τα προβλήματα εξακολουθούμε να έχουμε σαν κοινωνία και σαν λαός.
Ο Οργανισμός μας μετά το κάλεσμά του για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης έχει δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα τόσο από ιδιώτες, όσο και από συλλογικά όργανα που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν βοήθεια.
Θα πρέπει λοιπόν μα ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν ήδη ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ» την πρόεδρό του Σταματία Γκιάφη, το Δ.Σ. και όλους τους κατοίκους του Πόρου για την πολλή σημαντική προσφορά τους σε εκατοντάδες μερίδες φαγητού που διατέθηκαν ήδη στο Ληξούρι.
Ενημερώνουμε επίσης ότι στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ στο Ληξούρι υπάρχουν ακόμη μερίδες φαγητού προς διάθεση όσων έχουν ανάγκη.

Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις