Επιστολή του Λούζη στον Πρόεδρο του Ομίλου ΔΕΗ

ΠΡΟΣ: κ. Αρθούρο Ζερβό
Πρόεδρο Ομίλου ΔΕΗ
Αργοστόλι 3-2-2014

Θέμα: ΔΕΗ – Σεισμόπληκτη Κεφαλονιά

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Παίρνω το θάρρος, με την ευθύνη που νοιώθω μετά από 32 χρόνια Διευθυντής Περιοχής Κεφαλονιάς της Επιχείρησής μας (1981-2013) απέναντί στους συμπατριώτες μου, αλλά και επειδή γνωρίζω προσωπικά την ευαισθησία της ΔΕΗ ΑΕ, διαχρονικά, να σας παρακαλέσω για το εξής:

Τα νησιά μας Κεφαλονιά και Ιθάκη χτυπήθηκαν ανελέητα από τους δύο πάρα πολύ μεγάλους σεισμούς της 26ης Ιανουαρίου και της 2ας Φεβρουαρίου 2014, με απίστευτες ζημιές, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή του Ληξουρίου (Χερσόνησος της Παλλικής). Η καταστροφή είναι τεράστια και οι συνέπειες διατρέχουν όλη την κοινωνική και οικονομική ζωή των κατοίκων, με πάρα πολλούς από αυτούς να έχουν χάσει τους κόπους ολόκληρης ζωής.
Ο κρατικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί, το ίδιο η Εκκλησία και ο Στρατός. Επίσης μεγάλες εταιρείες έχουν αρχίσει να ενισχύουν όπως μπορούν (COSMOTE, VODAFON, κά), και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Η δική μας Επιχείρηση, με αποδεδειγμένα πολύ μεγάλες περγαμηνές στην κοινωνική ευαισθησία, θα πρέπει να συμβάλει και αυτή με όποιο τρόπο μπορεί.
Ένας από αυτούς θα μπορούσε είναι: η μη χρέωση των καταναλώσεων μέχρι 1000 -1200 kwh , για το δίμηνο Φεβρουαρίου – Μαρτίου.
Φυσικά είναι καλοδεχούμενη και όποια άλλη προσφορά.

Πιστεύω ότι η ΔΕΗ δεν πρέπει να λείψει από αυτή την μεγάλη, δύσκολη , αλλά τόσο αναγκαία προσπάθεια στήριξης των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Είμαι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ρωσσέτος – Γεράσιμος Λούζης

ΚΟΙΝ: κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Βουλευτή Κεφ/νιάς & Ιθάκης, κ. Σπύρο Σπύρου, Περιφερειάρχη Ι.Ν., κ. Σωτήρη Κουρή, Αντιπεριφερειάρχη Κεφ/νιάς & Ιθάκης, κ. Αλέξανδρο Παρίση, Δήμαρχο Κεφαλονάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις