Έφτασε η βοήθεια από το «Σκλαβενίτη» στην Παλική

Η βοήθεια με τρόφιμα και νερά από την Αλυσίδα Super Market «Σκλαβενίτης» έφτασε στην σεισμόπληκτη Παλική, συγκεκριμένα οι τρεις νταλίκες έφτασαν μετά τις 12 το πρωί στο και ξεφόρτωσαν την βοήθεια στο Μουσείο Ληξουρίου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή υην σημαντική πρωτοβουλία ενίσχυσης των πληγέντων, μαζί με αυτή της εταιρίας Kefalonian Lines που πρόσφερε μια νταλίκα νερά στους σεισμοπαθείς, είναι κινήσεις επιβάλετε να βρουν και άλλους μιμητές από άλλες μεγάλες αλυσίδες και τον επιχειρηματικό κόσμο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην εταιρία των φέρυ-μπότ που τα δρομολόγια εκτελούνται δωρεάν.

Ευχαριστήριο και από το Δήμο Κεφαλονιας προς την εταιρεία «Σκλαβενίτης»
Ο Δήμος Κεφαλλονιάς ευχαριστεί ιδιαίτερα τα supermarket «Σκλαβενίτης» για την αμέριστη συμπαράστασή και την έμπρακτη στήριξη τους στο λαό της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται αυτή τη περίοδο σκληρά.

Επίσης ευχαριστούμε το συμπατριώτη μας Γεώργιο Τζωρτζάτο για την παρέμβασή του και την ουσιώδη συμμετοχή του στη βοήθεια που έφτασε στο νησί μας.

Εικόνες από το φέρυ-μπότ στο Αργοστόλι:
Σκλαβενίτης - Ληξούρι-1 Σκλαβενίτης - Ληξούρι-2 Σκλαβενίτης - Ληξούρι-3 Σκλαβενίτης - Ληξούρι-4Εικόνες από την εκφόρτωση στο Μουσείο Ληξουρίου από το Facebook της Αντριάνας Καραντινού:
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις