Το στολίδι για το νησί αποτελεί η πτέρυγα Βεργωτή

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σήμερα το πρωϊ στο νησί μας για να εξετάσει την κατάσταση που επικρατεί στα δύο νοσοκομεία.

Αμέσως μετά την άφιξή του μαζί με τους άλλους συναδέλφους του Υπουργούς παραβρέθηκε στην συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, που αυτές τις μέρες αποτελεί το Στρατηγείο θα λέγαμε του νησιού μας.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης αναχώρησε για την Παλική συνοδευόμενος από τους Διοικητές των δύο νοσοκομείων, κ.κ. Ζαφειρόπουλο και Μαρκάτο. Επιθεώρησε το Μαντζαβινάτειο και καθησύχασε τους κατοίκους της Παλικής ότι παρά τα διάφορα σενάρια που ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες δεν πρόκειται να κλείσει. Συνεχάρει τους δύο διοικητές για την ψυχραιμία και την ετοιμότητα που έδειξαν κατά τη διάρκεια των δύο ισχυρών σεισμών που έφεραν τα πάνω κάτω στο νησί μας.

Στη συνέχεια μετέβηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη προσωπικού που έχει σαν συνέπεια να μην βγαίνουν οι βάρδιες. Αλλά και την έλλειψη φαρμάκων και υλικών για την αντιμετώπιση τον περιστατικών.

Επισκέφθηκε και την πτέρυγα Βεργωτή που από αύριο μπαίνει σε λειτουργία και τόνισε ότι πρόκειται για ένα στολίδι καθώς διαθέτει τελευταία τεχνολογίας εργαλεία αλλά και χειρουργεία.

adonis4 adonis1 adonis3

 

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις