Μετά από δέκα μέρες μας θυμήθηκε ο κ. Τσίπρας

Έρχεται αύριο στο νησί μας ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.

Η μεταχρονολογημένη επίσκεψη του κ. Τσίπρα αφήνει μία πικρία θα λέγαμε στο στόμα των κατοίκων που περίμεναν από αυτόν να έρθει από την πρώτη στιγμή της καταστροφής στο νησί μας.
Ίσως δεν θεώρησε το γεγονός σημαντικό έτσι ώστε να έλθει και να ενημερωθεί για την κατάσταση που βρίσκονται οι Παληκιασιάνοι και γενικά η Κεφαλονιά τόσες μέρες. Μπορεί η συνγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να μας έχει φορτώσει μνημόνια και χαράτσια αλλά τουλάχιστον αυτές τις μέρες έδειξαν ενδιαφέρον και κινητοποίησαν όλες τις δυνάμεις και τους φορείς για την αντιμετώπιση του φαινομένου αλλά και την φροντίδα των συμπολιτών μας που έχουν μείνει άστεγοι.

Αυτές τις μέρες παρέλασαν υπουργοί, γενικοί γραμματείς και φαρισσαίοι, όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και τα άλλα κόμματα της Βουλής εκτός από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα, πράγμα καθόλου ευχάριστο για τους ψηφοφόρους του, που περίμεναν να ενσκύψει πρώτος πάνω στα προβλήματα και μετά ας καταλόγιζε ευθύνες στην κυβέρνηση για αργοπορία και επικοινωνιακά παιχνίδια.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις