Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Ζακύνθου στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Ο Δήμος Ζακύνθου και ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ζακύνθου στηρίζουν έμπρακτα τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς και ανακοινώνουν ότι προσφέρουν φιλοξενία για 100 σεισμοπαθείς.

Ο Δήμος Ζακύνθου, παράλληλα διαθέτει όλες τις κοινωνικές δομές του για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη (κοινωνικό εστιατόριο, κοινωνικοί ξενώνες, κτλ) και ο Σύλλογος Ξενοδόχων ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Μέσα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, κρίνεται αναγκαίο να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την στήριξη των πληγέντων. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ζακύνθου και με την συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων, η Ζάκυνθος θα σταθεί αλληλέγγυα και θα προσφέρει βοήθεια με κάθε εφικτό τρόπο, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από τον εγκέλαδο και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών της Κεφαλονιάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις