Ενεργοποιείται το σχεδίο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ – ‘Ερχονται Δένδιας, Μιχελάκης, Αρβανιτόπουλος, Ιερώνυμος!

Στην Κεφαλλονιά Δένδιας, Μιχελάκης, Αρβανιτόπουλος, Ιερώνυμος! Σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών υπό τον Χρυσοχοΐδη την ίδια ώρα
Στην Κεφαλλονιά μεταβαίνουν αυτή την ώρα ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας και ο Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προκειμένου να επιθεωρήσουν από κοντά της ζημιές και να συντονίσουν την αποκατάσταση τους. Στο νησί μεταβαίνει εκ νέου και ο γγ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, αλλά και επικεφαλής κλιμακίου μηχανικών.
Εντολή για την ενεργοποίηση του σχεδίου ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ που έχει εκπονηθεί για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών έδωσε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος με αφορμή την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Κεφαλονιά μετά το νέο σεισμό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στο νησί κυβερνητικό κλιμάκιο με αεροσκάφος C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ θα αποπλεύσει ένα αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού μεταφέροντας μεταξύ άλλων και διάφορα μηχανήματα.

O Ιερώνυμος στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά

Το μεσημέρι αναμένεται να μεταβεί στην Κεφαλλονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, προκειμένου να βρεθεί κοντά στις σεισμόπληκτες οικογένειες. Ο Αρχιεπίσκοπος θα βρεθεί στο Ληξούρι, κοντά στους κατοίκους της Παλικής, που είναι και αυτοί που επλήγησαν περισσότερο, μετά και τον σημερινό ισχυρό σεισμό.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις