Επιτροπή Αγώνα Ληξουρίου: “Καλούμε το λαό της Παλικής να δώσει μαζικό παρών στις κινητοποιήσεις”

Η Επιτροπή Αγώνα Ληξουρίου καλεί το λαό της Παλικής να δώσει μαζικό «παρών» και οργανωμένα να διεκδικήσει την αντισεισμική θωράκιση, την άμεση και ασφαλή λειτουργία των δημόσιων υποδομών και την πλήρη αποκατάσταση των σεισμοπαθών.

Όλοι μαζί να προωθήσουμε το πλαίσιο της Επιτροπής Αγώνα φορέων της Κεφαλονιάς, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πληγέντων. Καλούμε και τους εργαζόμενους της υπόλοιπης Κεφαλονιάς να κινητοποιηθούμε από κοινού στους εξής σταθμούς:

  1. Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδεία, τη Δευτέρα 2 Φλεβάρη. Η Επιτροπή Αγώνα απαιτεί ραντεβού με τον Υπουργό για να θέσει τα προβλήματα των μαθητών και ευρύτερα των παιδιών της σεισμόπληκτης λαϊκής οικογένειας.
  2. Παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο (τηλεδιάσκεψη), που θα γίνει την Τετάρτη 4 Φλεβάρη, 11 το πρωί στο διοικητήριο της πρώην Νομαρχίας.
  3. Παγκεφαλληνιακή κινητοποίηση, την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, με συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί έξω από την πρώην Νομαρχία. Να μην υπάρξει κεφαλονίτης που δεν θα συμμετέχει!!!

Ληξούρι 2 Φλεβάρη 2014
Η Επιτροπή Αγώνα Παλικής
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις