Επίσκεψη στην Παλική από κλιμάκιο του Δήμου και τον καθηγητή Παναγιώτη Καρύδη

Kλιμάκιο του Δήμου συνοδεία του ομότιμου καθηγητή αντισεισμικών κατασκευών Παναγιώτη Καρύδη επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Παλλικής.

Σήμερα 02-2-2014 έλαβε χωρά περιοδεία από κλιμάκιο του Δήμου στις πληγείσες περιοχές Παλλικής ώστε να υπάρξει σφαιρική και αναλυτική εικόνα των συνεπειών από το πρόσφατο σεισμό.

Στο κλιμάκιο του Δήμου επικεφαλής ήταν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ενώ το παρόν έδωσε ο ομότιμος καθηγητής αντισεισμικών κατασκευών, Παναγιώτης Καρύδης, ο οποίος με τις ειδικές γνώσεις του συνέβαλε καθοριστικά στην ορθή αποτύπωση της κατάστασης.

Το κλιμάκιο παράλληλα αποτελείτο από τους Αντιδημάρχους, Ευάγγελο Θεοφιλάτο, Σάββα Σαββαόγλου, Σπύρο Ματιάτο, Γεράσιμο Βαγιωνίτη, το δημοτικό σύμβουλο Μοσχονά Αλέξη, το πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ληξουρίου, Νικόλαο Ζαφείρη Αραβαντινό, το πρόεδρο των Σουλάρων, Λευτέρη Γρηγοράτο και το πρόεδρο των Χαβδάτων, Μουρελάτο Γεράσιμο.

Οι περιοχές της Παλλικής που επισκέφθηκε το κλιμάκιο είναι οι εξής: Σουλάροι, Λιβάδι, Αγ. Θέκλη, Μονοπωλάτα, Κοντογενάδα, Χαβριάτα, Χαβδάτα, Σκινιά, Καμιναράτα, Μαντζαβινάτα και Ρίφι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις