Στο μπαστούνι το πλοίο Super Fast XI ελεύθερη η επιβίβαση

Ενημερώνουμε όλους τους πολίτες ότι στο λιμάνι του Αργοστολίου (λιμενοβραχίονας- απέναντι από τη Ναυτική Σχολή) βρίσκεται ήδη πλοίο- SUPER FAST FERRIES– στο οποίο μπορούν να παραμείνουν και να διανυκτερεύσουν χωρίς καμία προϋπόθεση.

Ειδικά για τους κατοίκους της Παλικής, και δεδομένου ότι στο λιμάνι του Ληξουρίου είναι αδύνατος ο ελλιμενισμός του SUPER FAST FERRIES λόγω μεγέθους και βυθίσματος, θα γίνεται δωρεάν η μεταφορά με τα φέρυ μπόουτ από Ληξούρι προς Αργοστόλι. Όσοι επιθυμούν την παραμονή στο SUPER FAST FERRIES θα δηλώνουν κατά την επιβίβαση τους στο φέρυ μπόουτ ότι μετακινούνται για αυτό το σκοπό και δε θα καταβάλουν εισιτήριο.

Επίσης στο χώρο αποβίβασης από τα φέρυ μπόουτ βρίσκεται μισθωμένο πούλμαν που θα μεταφέρει τους πολίτες στο SUPER FAST FERRIES.

Οι πολίτες που έχουν άμεση ανάγκη φιλοξενίας παρακαλούνται να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στο SUPER FAST FERRIES διότι η προσέλευση είναι μεγάλη.

ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 


Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις