Έκοψε την πίτα της η ΕΠΑΣ Νοσηλευτών παρουσία του νέου Διοικητή

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες της Σχολής είχαν φορέσει τα καλά τους και έκαναν τις τελευταίες πρόβες των τραγουδιών που είχαν ετοιμάσει για τους καλεσμένους υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κ. Μοντεσάτου.

Η αίθουσα δεν άργησε να γεμίσει και ο Διευθυντής της Σχολής Σπύρος Σακαλής πήρε το λόγο και ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στη γιορτή. Έκανε έναν μικρό απολογισμό του πολύ σημαντικού έργου της Σχολή συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα χρήσιμα και ενημερωτικά σεμινάρια που διοργανώνει κάθε εβδομάδα για την καλύτερη κατάρτιση των σπουδαστών της Σχολής και όχι μόνο, καθώς όποιος θέλει μπορεί να τα παρακολουθήσει δεν χρειάζεται να έχει ιατρικές ή νοσηλευτικές γνώσεις.

Ο κ. Σακαλής μίλησε για το δύσκολο έργο που περιμένει τον νέο Διοικητή, ο οποίος από ότι μάθαμε έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο και τα προβλήματα που έχει. Προσπαθεί να βρει λύση με την τεράστια περιουσία του Νοσοκομείου που μένει τόσα χρόνια στα αζήτητα, ενώ παράλληλα θέλει με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα, κόσμημα, για το νησί μας που σκουριάζει. Ένα άλλο ζήτημα που καίει είναι τα ασθενοφόρα που έχουν δωρίσει Σωματεία και Σύλλογοι, όπως το τελευταίο που δώρισε ο Ερυθρός Σταυρός της Τοσκάνης και μένει στην αχρηστία.

Σχετικά με αυτό το θέμα ο κ. Ζαφειρόπουλος από πληροφορίες που είχαμε, έχει επαφές τόσο με την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Όλγα Αντωνάτου όσο και με τους Σαμαρείτες έτσι ώστε να βρεθεί μία λύση.

Χαιρετισμό έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής που δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εξήρε το έργο της σχολής και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά.

Στην πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΑΣ, παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων Βασίλης Καμπίτσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσης Αραβαντινός, ο Λιμενάρχης Γιώργος Καλιτσουνάκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ζαφειρόπουλος, ο υποδιοικητής του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου κ. Μαρκάτος,, η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Όλγα Αν τωνάτου, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Μονάδας κ. Ευαγγελάτος, το προσωπικό του Νοσοκομείου, μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος και εκπρόσωποι των Σαμαρειρών.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Πετεινάτος, ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και να έχουμε στην καρδιά μας την αγάπη που είναι ο Θεός.

Στη συνέχεια οι σπουδαστές της Σχολής τραγούδησαν Κεφαλονίτικες καντάδες, όπως το “Καράβι”, και το “Τα δώδεκα ευαγγέλια”. Αμέσως μετά όλοι δοκίμασαν τα γλυκά που είχαν ετοιμάσει οι σπουδαστές της σχολής.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις