Παρέδωσαν τα χρήματα στο Ειδικό Σχολείο των Περατάτων οι Πυροσβέστες

Σήμερα το πρωϊ έγινε η παράδοση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τη διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά 5Χ5  το περασμένο Σάββατο, από μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Ειδικό Σχολείο Περατάτων.

Οι Πυροσβέστες που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά συγκέντρωσαν 900 ευρώ, τα μισά από τα οποία παρέδωσε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του αγώνα, Πυροσβέστης, Νίκος Λυμπερόπουλος, στα χέρια της Διευθύντριας του Ειδικού Σχολείου Περατάτων Ράνια Φραγκισκάτου σε μία σεμνή τελετή.

Η Διευθύντρια αλλά και οι καθηγητές του Σχολείου ευχαρίστησαν τους Πυροσβέστες για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφεραν καθώς με αυτά τα χρήματα θα μπορέσουν να ενισχύσουν την το σχολείο τόσο σε βιβλία όσο και σε χαρτική ύλη.

Αμέσως μετά την παράδοση των χρημάτων η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Περατάτων κα Φραγκισκάτου έκανε την εξής δήλωση: “Εκ μέρους όλου του προσωπικού του σχολείου θέλουμε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρωτοβουλία αυτή της Πυροσβεστικής. Οι οποίοι μας ενίσχυσαν οικονομικά σε μία πραγματικά δύσκολη εποχή. Αλλά επιπλέον έδειξαν με αυτή τους τη πράξη ότι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει ένα ειδικό σχολείο, υπάρχει ένα σχολείο το οποίο έχει ανάγκες και με τα χρήματα αυτά σίγουρα θα καλύψουμε ένα μέρος των αναγκών μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ και επιφυλασόμεθα”.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η παράδοση του υπολοίπου των χρημάτων στο έταιρο Ειδικό Σχολείο των Φαρακλάτων. Από ότι μας ενημέρωσε ο κ. Λυμπερόπουλος επιθυμία του σχολείου των Φαρακλάτων είναι τα χρήματα να παραδωθούν σε τρόφιμα καθώς τα παιδιά εκεί μαθαίνουν να μαγειρεύουν σαν μέρος του προγράμματος.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Μιλτιάδης Τετενές, μας έστειλε την παρακάτω δήλωση σχετικά την διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 από μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος για την οικονομική ενίσχυση των δύο Ειδικών Σχολείων Φαρακλάτων και Περατάτων:

“Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν παραβλέπουν τους συνανθρώπους τους, αλλά απεναντίας στέκονται και τους βοηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου, με επικεφαλής τον Πυροσβέστη Λυμπερόπουλο Νικόλαο, πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, με σκοπό την ενίσχυση των ειδικών σχολείων Φαρακλάτων και Περατάτων.

Τους συγχαίρω ολόψυχα για το ήθος την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά που δείχνουν στο δύσκολο αυτό καιρό και τους εύχομαι να συνεχίσουν στο μέγιστο την προσπάθειά τους αυτή.

Αποτελούν ολοζώντανο παράδειγμα προς μίμηση και αισθάνομαι υπερήφανος για το προσωπικό που διοικώ ως Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας”.

Ο Διοικητής
Μιλτιάδης Σ. Τετενές Πύραρχος

SONY DSC SONY DSC SONY DSC.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις