Ξεκινά το μεγάλο έργο πεζοδρόμησης της Σκάλας

Στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσης του κοινού για θέματα διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων σας πληροφορούμε ότι, την Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, ξεκίνησαν οι εργασίες του Έργου Διαμόρφωσης Κοινοχρήστων Χώρων της Τοπικής Κοινότητας Σκάλας, κόστους 999.929 ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (75%) και από Εθνικούς Πόρους (25%).

Στην Δημοτική Ενότητα Ελειού-Πρόννων, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πάστρας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου-Λυκείου Πάστρας και ταυτόχρονα υλοποιήθηκαν όλες οι εργασίες συντήρησης της κτηριακής εγκατάστασης.

Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αγίας Ειρήνης, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης (δύο δρόμοι) και τσιμεντόστρωσης (ένας δρόμος).

Στην Δημοτική Ενότητα Ερίσου, ολοκληρώνονται οι εργασίες διάνοιξης και στρώσιμο με υλικό του δρόμου Πατρικάτων-Καρυές (2.5 χλμ).

Στην Δημοτική Ενότητα Παλικής, εντός του μηνός Ιανουαρίου θα αρχίσουν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης και ασφαλτόστρωσηςστους Δημοτικούς δρόμους του οδικού δικτύου.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου που ενώνει τα Σπήλια με τον περιφερειακό Αργοστολίου.

Τέλος μετά την παραλαβή 10 τόνων κρύας πίσσας, άρχισαν και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες που αφορούν επιδιορθώσεις του οδικού δικτύου της περιοχής Αργοστολίου.

Σπυρονικόλας Σολωμός
Α/Δήμαρχος Τεχνικών Έργων

skala-pezodromos
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις